El Consell Comarcal de la Cerdanya posa a disposició del teixit empresarial de la comarca el programa Reempresa

El Consell Comarcal de la Cerdanya va presentar el programa Reempresa de la Diputació de Girona, que posa en contacte empresaris que volen vendre el seu negoci amb emprenedors disposats a comprar-lo. Reempresa és un projecte que s'està implementant a les comarques de Girona fruit d'un conveni de col·laboració entre la Diputació i la patronal Cecot. La presentació va comptar amb la participació de Ramon Moliner, president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya i d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

VÍDEO NOTÍCIA TV PIRINEUS

 

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És model demprenedoria i creixement empresarial segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió duna empresa ja existent. El Centre de Reempresa oferirà assessorament i formació a tots dos col·lectius (cedents dempresa i reemprenedors) sobre les característiques dels processos de compravenda dempreses i lelaboració dun pla de reempresa o de cessió. Així mateix, el servei es complementa amb dues guies informativesluna, enfocada als empresaris, i laltra, als emprenedorsi un portal web (www.reempresa.org) que recull tota la informació sobre el procés de transmissió i que permet sol·licitar assessorament, de manera que esdevé un mercat transparent a Internet on trobar loferta i la demanda dempreses. CaixaBank, compromès amb el recolzament als emprenedors, dóna suport a Reempresa amb assessorament personalitzat i productes a mida a través del programa CaixaBank Negocis, adreçat a microempreses, comerços, professionals i autònoms. L’entitat ofereix als emprenedors proximitat i innovació, amb un equip de gestors especialitzats en el segment que es desplacen al lloc de treball del client i poden fer des d’allà la tasca d’assessoria i contractació de productes gràcies a eines tecnològiques avançades.

Contacte Centre de Reempresa de Catalunya:

Dept. de comunicació de la patronal Cecot – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – 93.736.11.00

Agenda

Deixalleria comarcal


Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 8h. a 15h.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya

Contactar-nos