Presentació del Pla d'acció sectorial del medi ambient de la Cerdanya

IMG 20181219 WA0003

El disset de desembre, el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, va presentar al Consell Comarcal de la Cerdanya, el resultat del projecte que s'ha estat duent a terme durant aquesta anualitat de forma conjunta amb tots els agents implicats en els àmbits del patrimoni natural, l'energia i els residus a la comarca.

 

L'empresa Raiels, redactora del Pla, va coordinar l'organització de la jornada en la qual es va fer un taller de priorització de les accions a emprendre. Les persones assistents van seleccionar les que consideraven més estratègiques i necessàries per començar a treballar. Així, les accions que van resultar prioritzades van ser: 

-       Fer un estudi de viabilitat per a la implantació del model de recollida de residus òptim a la comarca,

-       la creació de l'Oficina de l'Energia de la Cerdanya

-        la sol·licitud d'un/a agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) per a la implantació del Pla sectorial de medi ambient de la Cerdanya.

El Pla, que té una durada de 5 anys, contempla 3 línies estratègiques, 7 programes i 35 actuacions a  desenvolupar.

Així mateix, es va crear una Comissió de Seguiment, formada per les persones que han participat en l’elaboració del Pla, amb l’objectiu de fer un seguiment i compartir les diferents visions entorn de la seva  implementació.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Agenda

 

Deixalleria comarcal

Horari:
De dimarts a divendres de 9.00 a 13:00 i de 15.00 a 19.00 h
Dissabte de 8: a 15:00 h
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya