Vols treballar de monitor esportiu però no tens titulació?

1

Inscriu-te al curs que organitzen el Consell Esportiu de la Cerdanya i l’Escola Catalana de l’Esport!

El curs de Monitor Dinamitzador Poliesportiu dona accés al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC) i permet treballar de forma legal (segons Llei 3/2008 de l’exercici de les professions de l’esport) com a monitor d’activitats esportives extraescolars durant l’any escolar i durant el període de vacances a campus i casals d’estiu esportius, així com en diverses activitats organitzades per clubs, ajuntaments i altres tipus d’entitats.

 

La durada del curs és de 100 hores, de les quals 80 es realitzaran de manera presencial i 20 online. Aquestes hores es distribuiran de l’1 al 26 de juliol en horari de matí de 9:00 a 13:00. Les places són limitades i l’organització del curs estarà supeditada al numero d’inscrits. Inici d’inscripcions l’1 de juny. Requisits: ser major de 16 anys i disposar del certificat d’haver superat l’ESO o equivalent.

Per a mes informació et pots adreçar al Consell Esportiu de la Cerdanya: Tel. 972.884.884 - www.cecerdanya.org - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agenda

- 29 de setembre. XX Trobada de Corals de Cerdanya a Talló. 18 h

-7 d'octubre. Jornada d'Ocupació i Emprenedoria

- Octubre/Novembre. Bloc Comú d'Esports. Cicle Formatiu Grau Mitj+a d'Ensenyaments Esportius

Deixalleria comarcal


Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 8h. a 15h.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya

Contactar-nos