Comunicat del Consell Comarcal de la Cerdanya sobre les mesures adoptades per a la prevenció del coronavirus (COVID-19)

COMUNICAT DEL CONSELL COMARCAL DE LA CERDANYA SOBRE LES MESURES ADOPTADES PER A LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

Donades les circumstàncies excepcionals dels darrers dies, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, i en el context de la decisió d’elevar a fase d’alerta del pla d’emergències PROCICAT, per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, i atenent al Reial Decret 463/2020 de 14 de març, el Consell Comarcal de la Cerdanya ha decidit prendre un seguit de mesures preventives i de protecció per tal de garantir el funcionament bàsic serveis públics i, alhora, preservar la salut dels empleats públics.

TRANSPORT ESCOLAR I SERVEI DE MENJADOR

Es suspèn tot el transport escolar i servei de menjador des del 13/03/2020 fins a noves instruccions des del Departament de Salut i Ensenyament.

SERVEIS SOCIALS

A partir del 16/03/20, els serveis socials, prioritzarà l’atenció de col·lectius vulnerables i persones grans en situació de gran dependència. Es cribarà les i els nous usuaris/es per valorar la urgència i posposar l’atenció no urgent. L’atenció presencial quedarà restringida només a urgències. Per consultes podeu contactar al telèfon: 972 141 313 (de 9h a 15h) i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

JOVENTUT

A partir del 16/03/2020 romandrà tancada l'àrea de joventut, oficina jove i els locals joves d’arreu de Cerdanya. Qualsevol consulta la podeu adreçar al telèfon 972 884 884, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a les xarxes socials @cerdanyajove.

OFICINA DE TURISME DE CERDANYA

A partir del 13/03/20 l’oficina de turisme romandrà tancada al públic, per qualsevol consulta podeu trucar al 972 140 665 amb horari de matí o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

REGISTRE I RECEPCIÓ

Segons el RD 463/2020 queden suspesos tots els terminis administratius fins el 31/03/2020.

La recepció i derivació als diferents serveis del Consell Comarcal de la Cerdanya estarà operativa per via telefònica trucant al 972 884 884 o mitjançant el correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per altres tràmits habituals (per exemple tramitació de la gratuïtat del túnel del Cadí), dirigiu-vos a la Seu Electrònica de la pàgina web del Consell Comarcal de la Cerdanya www.cerdanya.cat i realitzeu el tràmit per la via telemàtica. Podeu trobar suport en la realització dels tràmits trucant al 972 884 884 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PROMOCIÓ ECONÒMICA

Totes les consultes es faran només per via telefònica al 972 884 884 o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

BORSA DE TREBALL

Totes les consultes es faran només per via telefònica al 972 884 884 o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CADASTRE

Totes les consultes es faran només per via telefònica al 972 884 884 o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

SERVEI DE RECAPTACIÓ

Totes les consultes i atencions es faran només per via telefònica al 972 884 884 o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

MEDI AMBIENT

Totes les consultes i atencions es faran només per via telefònica al 972 884 884 extensió 2304 o 2307 o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CULTURA

Totes les consultes i atencions es faran només per via telefònica al 972 884 884 extensió 2004 o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

URBANISME

Totes les consultes i atencions es faran només per via telefònica al 972 884 884 o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

DEIXALLERIA COMARCAL

L’ús de la deixalleria comarcal queda restringit a les empreses.

Queden anul·lades totes les xerrades, reunions, jornades, organitzades pel Consell Comarcal de la Cerdanya i les seves àrees fins a noves instruccions.

Es recorda a tota la ciutadania la importància de seguir totes les directrius i recomanacions que es vagin donant, especialment les de l'autoritat sanitària.

Aquestes mesures excepcionals tenen com a objectiu principal contenir l'expansió del coronavirus, i s'aniran actualitzant a mesura que hi hagin directrius noves des de la Generalitat.

Us anirem informant mitjançant els canals del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Agenda

 

Deixalleria comarcal

Horari:
De dimarts a divendres de 9.00 a 13:00 i de 15.00 a 19.00 h
Dissabte de 8: a 15:00 h
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya