Comunicat reiterant la necessitat de respectar el confinament i no desplaçar-se a les segones residències

EL CONSELL COMARCAL DE LA CERDANYA I ELS AJUNTAMENTS DE LA COMARCA REITEREN LA NECESSITAT DE RESPECTAR EL CONFINAMENTS I NO DESPLAÇAR-SE A LES SEGONES RESIDÈNCIES

El Consell Comarcal de la Cerdanya i tots els ajuntaments de la comarca demanem que es respectin les indicacions dictades per l’Estat d’Alarma i el confinament de la població arran de la situació motivada per la pandèmia del COVID-19.

Manifestem la nostra preocupació davant l’existència encara avui dia de desplaçaments cap a les segones residències, tal com apunten les dades ofertes per l’Hospital de la Cerdanya, i malgrat els controls policials.

Recordem que enguany hem de QUEDAR-NOS A CASA PER PASQUA, NO SÓN VACANCES.

Insistim que saltar-se l’ESTAT D’ALARMA per desplaçar-se a la segona residència constitueix un delicte de desobediència greu. El desplaçament de la població a les segones residències des de zones més afectades per la pandèmia pot agreujar la situació en zones on el contagi està controlat.

Demanem responsabilitat individual i col·lectiva per lluitar contra la propagació del COVID-19 a la Cerdanya amb una població envellida i sense uns mitjans sanitaris suficients.

Demanem explícitament i de manera ferma no venir a la Cerdanya per Pasqua. Desplaçar-se a la Cerdanya és posar en risc a la població resident tal com remarquen els serveis sanitaris del nostre país.

Per aquest motiu que el Consell Comarcal de la Cerdanya i la totalitat dels ajuntaments de la comarca demanem a la població que no es desplaci a la segona residència mentre duri aquesta situació excepcional.

QUEDA’T A CASA perquè TOT VAGI BÉ.

Agenda

 SETEMBRE

- Del 21 al 24 - Curs La importància de la manipulació d'aliments, seguretat alimentària i desinfecció en temps de Covid-19 (2ª edició). Curs online. 16 a 19.30 h. +INFO

- Del 28 de setembre al 2 d'octubre: Jornades d'Ocupació i Emprenedoria de la Cerdanya. + INFO

OCTUBRE

- Del 5 al 8 - Curs: La importància de la manipulació d'aliments, seguretat alimentària i desinfecció en temps de Covid-19 (3ª edició). Curs online. 16 a 19.30 h. +INFO

- 6 i 7- Curs: Promociona amb èxit el teu negoci amb Instagram. Curs online. +INFO

- 13 i 14 - Curs: Aprenem a millorar la comunicació de l'empresa amb Whats App Business. + INFO

Deixalleria comarcal

Horari:
De dimarts a divendres de 9.00 a 13:00 i de 15.00 a 19.00 h
Dissabte de 8: a 15:00 h
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya