El Consell s'adhereix a les reivindicacions del Consell Nacional LGTBI

unnamed

El Consell Comarcal de la Cerdanya va aprovar, en el Ple del passat 15 de juliol, l'acord d'adhesió a la declaració institucional en motiu del 28 de juny de 2020 Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. El Consell Comarcal de la Cerdanya fa pròpies les reivindicacions que el Consell Nacional LGTBI fa públiques en el seu manifest. Des del Consell es vol reivindicar i defensar els drets i llibertats del col·lectiu LGTBI assumint el compromís amb el dret a ser, vestir-se, expressar-se i estimar com cadascú vulgui, amb tots els drets i tot l'orgull. El Consell fa una crida a tota la ciutadadnia a denunciar qualsevol manifestació de LGTBI-fòbia.

pdfCertificat d'Adhesió del Ple del Consell Comarcal de la Cerdanya

Gràcies!

Imatge nota 01

El passat mes de juny van finalitzar les 7 contractacions del programa Treball i Formació 2019, programa subvencionat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Servicio Pùblico de Empleo Estatal i del Fons Social Europeu.
 Les tasques dutes a terme per les persones contractades van ser diverses: tasques de peons de brigada i de manteniment per les instal·lacions del Consell Comarcal de la Cerdanya així com de suport a les brigades dels diferents municipis de la comarca; de suport a la recepció de Serveis Socials i de manteniment i neteja dels departaments del Consell, Serveis Socials i el seu exterior inclòs. Malauradament, i a diferència dels altres anys, no es va poder dur a terme la formació obligatòria inclosa en aquest projecte a causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19.
Des del Consell Comarcal de la Cerdanya us volem agrair la feina realitzada aquests darrers mesos i en concret totes aquelles tasques que es van dur a terme per fer front a la prevenció de la transmissió de la covid-19, així com la continuïtat laboral malgrat la situació tan incerta que ens va tocar viure.
Us desitgem una bona projecció laboral. Moltes gràcies!
 
Identificaci de la Generalitat de Catalunya marca unio europea SEPE soc 2l