Cobrament a residents per problema informàtic al Túnel del Cadí

 tnel cad

Des de Túnels de Barcelona i Cadí ens informen que, degut a un problema informàtic, als trànsits dels residents a La Cerdanya dels passats 21 i 22 de juny no se’ls va aplicar la bonificació del 100% que els corresponia.

S’ha esmenat el problema i s’està procedint a cursar abonament a tots els residents afectats.
Si rebeu reclamacions preguem ho comuniqueu que rebran abonament en breu a la targeta o ViaT associats a la condició de residents.

Preguem disculpeu les molèsties que aquest incident aliè al Consell Comarcal us pugui provocar

El Consell Comarcal de la Cerdanya posa a disposició del teixit empresarial de la comarca el programa Reempresa

El Consell Comarcal de la Cerdanya va presentar el programa Reempresa de la Diputació de Girona, que posa en contacte empresaris que volen vendre el seu negoci amb emprenedors disposats a comprar-lo. Reempresa és un projecte que s'està implementant a les comarques de Girona fruit d'un conveni de col·laboració entre la Diputació i la patronal Cecot. La presentació va comptar amb la participació de Ramon Moliner, president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya i d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

VÍDEO NOTÍCIA TV PIRINEUS

Ajuts menjador i de desplaçament

S'han publicat les bases dels ajuts de menjador pel curs 2017-2018 i les bases dels ajuts pel desplaçament 2017-2018. El termini de presentació de les sol·licituds d'ajut és:

- del 16 de juny al 18 de juliol (ambdós inclosos) per l'ajut de menjador

- del 16 de juny al 7 de setembre (ambdós inclosos) per l'ajut de desplaçament

Podeu trobar les bases i les sol·licituds AQUÍ

 

Nou servei: El banc d'ajudes tècniques

ajudes tecniques

El Banc d’Ajudes Tècniques es un servei que ofereix estris que permeten millorar o mantenir el nivell d’autonomia de les persones grans en l’entorn domiciliari facilitant la realització de les activitats bàsiques de la vida diària, com ara la deambulació (cadires de rodes, caminadors), la deposició (elevadors de WC, WC pel dormitori...), la higiene personal (seients i taules de banyera), les transferències (grues). També es destinen a la prevenció de complicacions en l’estat de salut (coixins antiescares, llits articulats, baranes de llit).

Ajuts 2017 per a rehabilitar habitatges de gent gran

S'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) una resolució que aprova la convocatòria de subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a gent gran. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 31 de juliol.

Si voleu MÉS informació, us podeu adreçar al Consell Comarcal de la Cerdanya, els dimecres de 10 a 12 h, a l'àrea d'habitatge. També podeu trucar al 972.884.884 els dimecres de 10 a 12 h.

Us podeu descarregar la publicació de la convocatòria d'ajut pdfAQUÍ

Ajuts 2017 per a la Rehabilitació d’Edificis d'Ús Residencial

El 17 de maig de 2017  s’ha publicat al DOGC la resolució GAH/1039/2017, de 12 de maig, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva i no competitiva, de les subvencions per al foment de la rehabilitació edificatòria d’edificis de tipologia residencial per a l’any 2017. pdfDOGC7371.pdf

Els terminis són per la competitiva el 30 de juny, i per la no competitiva el 31 de juliol de 2017.

Si voleu més informació us podeu adreçar a l’Àrea d’Habitatge del Consell Comarcal de la Cerdanya, els dimecres de 10 a 12 h