Inici E General E Contractació personal a través programa Treball i Formació Anticipada 2024
Treballadors programa Treball i Formació Anticipada 2024

Contractació personal a través programa Treball i Formació Anticipada 2024

Entre finals de juny i finals de juliol, s’han incorporat al Consell Comarcal de la Cerdanya persones contractades mitjançant el programa Treball i Formació Anticipada 2024. Aquestes contractacions s’han realitzat per a dur a terme tasques d’administració, neteja i de brigada.

El Consell Comarcal de la Cerdanya s’ha acollit al Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, que fomenta l’ocupabilitat de les persones treballadores en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb més dificultats per accedir al treball. Aquest programa els permet adquirir experiència laboral en un entorn real de treball i, si s’escau, l’obtenció de la qualificació o les capacitats necessàries per a la seva inserció laboral. En el Consell fa més de 10 anys que utilitzem aquest programa per a fomentar l’ocupació a la comarca.


Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social.

Logo SOC

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies