Inici E Ensenyament E Resolució ajuts menjador curs 2024-25

Resolució ajuts menjador curs 2024-25

Ahir es van resoldre les sol·licituds presentades pels ajuts individuals de menjador escolar per aquells alumnes que estudien en el mateix municipi i no tenen una beca de menjador atorgada de forma directa.

Els ajuts atorgats són del 70% o del 100% del cost del menjador als alumnes que compleixen els requisits establerts a les bases reguladores indicades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Presentades les sol·licituds per part de les persones interessades al registre general del Consell Comarcal de Cerdanya i traslladades al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la seva valoració, s’incorpora a l’expedient la relació d’admesos i exclosos, d’acord amb les bases reguladores esmentades prèviament.

La resolució amb el llistat de beneficiaris d’aquests ajuts es pot consultar a:

És important tenir en compte que es necessita el número IDALU de l’infant per a fer la consulta del llistat d’admesos i exclosos.
L’identificador de l’alumne és el número d’inscripció al Registre d’alumnes de Catalunya (RALC), que s’assigna (de manera única) a un alumne quan fa la primera matrícula en centres educatius públics i privats d’ensenyaments reglats no universitaris que desenvolupen l’activitat a Catalunya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies