Inici E General E Finalitzat el repartiment de les bústies liles i irisades per tots els municipis de la comarca.

Finalitzat el repartiment de les bústies liles i irisades per tots els municipis de la comarca.

El dilluns passat, amb l’entrega de 4 bústies liles i irisades a l’Ajuntament de Puigcerdà, capital de la comarca, es va donar per acabada la distribució de les bústies liles i irisades de la campanya “Visualitzem les violències” als 17 municipis de la comarca de Cerdanya.

L’equip de professionals de l’àrea de Benestar i Acció Social, Igualtat, Joventut i Gent Gran del Consell Comarcal de la Cerdanya, encapçalada per la vicepresidenta Cristina Rotellà, han estat repartint les bústies a tots els municipis de la comarca durant aquests últims mesos, explicant i donant a conèixer als responsables de cada ajuntament el seu significat, objectiu i funcionalitat.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal de la Cerdanya “Visualitzem les violències” forma part del conjunt d’actuacions i accions que es duen a terme a favor de la no discriminació i igualtat de tracte. En concret, la creació i instal·lació d’aquestes bústies pretén donar veu a la ciutadania, oferint un espai per compartir de forma anònima les violències que pateixen en la seva àmplia varietat de formes i condicions, així com en els espais on aquestes són presents.

L’objectiu és el de recollir les diferents experiències relacionades amb la violència masclista o de gènere o qualsevol altra que generi una situació de desigualtat o discriminació de tracte, per tal de visibilitzar el nombre i tipus de situacions que es donen en la societat d’avui en dia. i així, prendre consciència de la feina que cal fer per aconseguir una societat més justa i igualitària entre tots.

Aquesta acció, doncs, va dirigida a qualsevol persona que hagi viscut o presenciat alguna d’aquestes situacions de discriminació masclista, de gènere, agressió o situació de desigualtat i que la pugui escriure en un paper i compartir-la de forma anònima a través de les bústies. En cas que alguna persona vulgui aprofitar aquest canal per demanar ajuda, també pot facilitar les seves dades i els serveis d’igualtat s’hi posaran en contacte.

Agraïm a tots els municipis de la comarca la predisposició i suport donats a la campanya. Entre tots treballem per aconseguir una societat més igualitària.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies