Inici E Benestar i Acció Social E Contents amb l’èxit i la participació en la 1a edició de la Fira Gran Cerdanya

Contents amb l’èxit i la participació en la 1a edició de la Fira Gran Cerdanya

L’Àrea de Benestar i Acció Social, Igualtat, Joventut i Gent Gran del Consell Comarcal de la Cerdanya amb la col·laboració de diferents ajuntaments, entitats i equipaments de tota la comarca ha organitzat al llarg de tota aquesta passada setmana un seguit d’activitats que van finalitzar ahir diumenge 6 d’octubre en la primera FIRA GRAN CERDANYA.

Una setmana que va prendre com a punt de partida el dimarts dia 1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran.

El Consell Comarcal de la Cerdanya es va marcar com a objectiu oferir a la gent gran de la comarca activitats i espais de trobada. Per això, al llarg d’aquesta setmana, hem ofert diferents propostes que han volgut donar visibilitat a totes les possibilitats que ofereix la nostra comarca per no quedar-nos a casa sols. I aquestes se sumen a les altres dues que ja es van organitzar aquest 2024: la sortida al Niu de l’Àliga amb el telecabina de la Molina, amb esquiada virtual inclosa, i la visita a l’espai escultòric de ROCA VIVA a Mussa.

Aquesta setmana d’activitats dedicada a la gent de 65 anys i més de la comarca, va incloure les següents activitats:

  • Dimarts 1 d’octubre va haver-hi a l’Escola Santa Coloma de Ger intercanvi de jocs tradicionals entre grans i petits.
  • Dimecres 2 es van obrir gratuïtament tots els espais museístics de Cerdanya per als majors de 65 anys.
  • Dijous 3 es va organitzar un esmorzar i gimcana al poliesportiu d’Alp per fomentar els hàbits saludables.
  • Divendres 4 es va programar una activitat de senderisme interpretatiu per l’entorn de Guils Fontanera.
  • Dissabte 5 l’obra de teatre “Vespre d’humor improvisat” a càrrec de la companyia Inestable Ceretana de Teatre a l’Auditori de Cal Fanxico de Bolvir.
  • I diumenge 6 la Primera Fira Gran Cerdanya en la qual van participar aquelles entitats i empreses que ofereixen i treballen per donar serveis i recursos a la gent gran de la nostra comarca.

Al llarg d’aquesta setmana han estat molts els ajuntaments, entitats i empreses de la comarca que hi han col·laborat amb el Consell Comarcal, la qual cosa demostra la importància dels ciutadans i ciutadanes d’aquesta edat per a tothom. En paraules de la vicepresidenta i responsable de l’Àrea de Benestar i Acció Social, Igualtat, Joventut i Gent Gran del Consell Comarcal de la Cerdanya, Cristina Rotellà: és essencial oferir, activar, en definitiva treballar pel benestar físic, psíquic i social de la gent gran de la comarca, perquè els devem ser on som, i perquè gràcies al seu treball i implicació al llarg de la vida hem arribat fins aquí.

Reiterem el nostre agraïment més profund a tots els ajuntaments, entitats i equipaments de tota la comarca, així com la feina aportada pels tècnics i treballadors del Consell, que han fet possible que la Fira i aquesta setmana d’activitats dedicades a la gent de 65 anys i més de la Cerdanya, fos una realitat.

Enguany ha sigut la 1a edició i no serà l’última.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies