Inici E General E Ampliació de la prestació de serveis i gestions d’habitatge del Consell

Ampliació de la prestació de serveis i gestions d’habitatge del Consell

El Consell Comarcal de la Cerdanya assumeix la gestió de la majoria dels serveis d’habitatge que fins ara es gestionaven des de l’Oficina d’habitatge de Puigcerdà per a tota la comarca.

D’acord amb la directiva marcada per l’Agència d’Habitatge de Catalunya i sobre la base del conveni signat amb l’Ajuntament de Puigcerdà, el Consell Comarcal assumeix el següent catàleg de serveis i activitats en matèria d’habitatge:

a) CÈDULES D’HABITABILITAT:

  • Tramitació administrativa de sol·licituds.
  • Tramitació de cèdules d’habitabilitat amb inspecció tècnica.

b) REHABILITACIÓ: es manté l’assessorament i la gestió de sol·licituds i expedients des de l’Oficina d’habitatge del Consell.

c) PROGRAMES SOCIALS: el tràmit i gestió de sol·licituds i expedients es manté des de l’Oficina d’habitatge de Puigcerdà per a tots els municipis de la comarca durant el 2024. A partir del 2025, l’Oficina d’habitatge de Puigcerdà mantindrà el tràmit i gestió de sol·licituds i expedients relatius al municipi, i l’Oficina d’habitatge del Consell ho farà per la resta de municipis de la comarca.

  • Tramitació d’ajuts per al pagament del lloguer.
  • Tramitació de prestacions d’urgència especials.

d) PROMOCIÓ d’HABITATGE: a partir de juliol 2024, l’Oficina d’habitatge de Puigcerdà mantindrà el tràmit i gestió de sol·licituds i expedients relatius al municipi, i l’Oficina d’habitatge del Consell ho farà per la resta de municipis de la comarca.

  • Gestió de les inscripcions al Registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial.

Per a la gestió de qualsevol d’aquests tràmits a l’Oficina d’habitatge del Consell, us atendrem de dilluns a divendres de 9 h a 14 h a la recepció del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Recordeu que també teniu opció de realitzar aquests tràmits directament en línia a la web de l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies