Inici E General E La Cerdanya i l’Alt Urgell aposten per la digitalització dels hotels i restaurants de les dues comarques

La Cerdanya i l’Alt Urgell aposten per la digitalització dels hotels i restaurants de les dues comarques

Ahir dimarts 15 d’octubre, va tenir lloc la jornada de formació titulada “Coneix la teva solució digital” adreçada a hotels i restaurants de la Cerdanya i l’Alt Urgell, per presentar diverses eines digitals que faciliten la gestió i el control d’aquests negocis. La vintena de participants que van assistir a la jornada van poder conèixer de primera mà, per part dels mateixos proveïdors acreditats com agents digitalitzadors, una varietat d’opcions per aportar agilitat i eficiència als seus negocis a través de les noves tecnologies. Acabades les presentacions dels 8 agents digitalitzadors que van participar en aquesta sessió, hotels i restaurants van poder conversar de tu a tu amb aquests proveïdors per aclarir dubtes i parlar sobre com solucionar les seves problemàtiques concretes.

L’objectiu de la jornada era impulsar la innovació tecnològica als negocis del sector de la restauració i l’hostaleria de les dues comarques per accelerar el seu procés de digitalització i la seva competitivitat, fet que repercutirà en el creixement del seu negoci.

La jornada va ser organitzada per les àrees de Promoció Econòmica dels Consells Comarcals de la Cerdanya i l’Alt Urgell, conjuntament amb l’Oficina Acelera Pyme de la demarcació de Lleida. La representant d’aquesta oficina va aprofitar l’ocasió per recordar als assistents els serveis que els poden oferir des de l’oficina per ajudar-los a fer créixer el seu negoci, destacant l’ajuda del kit digital, que poden utilitzar per contractar aquestes eines digitals dels agents digitalitzadors acreditats.
El conseller de Promoció Econòmica del Consell, Oriol Miquel, va encoratjar als participants a fer ús d’aquestes eines i va mostrar el seu desig que la jornada fos ben profitosa pels seus negocis.

Agraïm al Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida el finançament aportat per organitzar aquesta jornada, així com la col·laboració de l’Ajuntament de Bellver, Idapa i el programa Acelera Pyme per a fer-ho possible.

Actualment, existeixen tantes eines digitals enfocades a la millora dels negocis i hi ha tal nombre de proveïdors que poden oferir una gran varietat de solucions, que ja s’està valorant la possibilitat d’organitzar una altra edició d’aquest tipus de jornada el pròxim any. 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Si desitja més informació, accedeixi a la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies