Instruccions de les targetes de prepagament destinades a l'alumnat que té ajuts individuals de menjador escolar i menjador obligatori amb seguiment de Serveis Socials. CORONAVIRUS SARS-COV-2

Per tal de poder garantir els ajuts de menjador durant aquest període durant el qual els centres estaran tancats, com ja ha anunciat el Departament d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s’han creat unes targetes de prepagament destinades a les famílies que durant aquest curs escolar tenen Ajuts Individuals de Menjador Escolar i també pels Menjadors Preceptius (obligatoris) amb seguiment de serveis socials.
Instruccions:
- Les targetes arribaran al Consell Comarcal de la Cerdanya, el qual farà el repartiment a cada Ajuntament.
- El repartiment cap a les famílies es realitzarà a traves de cada municipi, cada ajuntament organitzarà el seu funcionament, ja sigui amb entrega porta a porta o mitjançant un punt de recollida.
- La persona que vagi a recollir la targeta o que la rebi a casa, s’haurà d’identificar (el tutor o la tutora legal de l’alumnat beneficiari de l’ajut) i caldrà que porti el seu DNI i el DNI de l’alumne/a becat/ada, en cas que en tingui.
- En cas recollida a un punt i que es doni el cas de que hi hagi cua caldrà guardar la distància de 1,5m.
- La targeta està carregada amb 4€/dia (de moment comptats els primers 15 dies). En cas que el període s’allargui es realitzarà una recarrega automàtica. Les targetes aniran carregades inicialment amb 40€. IMPORTANT: No és pot fer una compra d’un valor superior a aquesta quantitat, sinó donarà un error en el pagament. Les targetes no tenen un codi PIN associat.

- Les targetes s’han de guardar, ja que s’aniran recarregant en funció de l’evolució de l’estat d’alarma. Se us informarà en el moment que es produeixi aquesta recàrrega.

- La targeta permet comprar a qualsevol establiment d’alimentació que disposi de TPV (sistema de pagament amb targeta). Cal comprar aliments bàsics com verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs. No es pot comprar begudes amb sucres (evitar també els sucs), ni altres tipus de begudes (com begudes alcohòliques, begudes energètiques, etc.).
- Seguint les recomanacions de serveis socials, caldrà que guardeu els tiquets de compra. La data dels tiquets ha de ser entre els dies de confinament. Un cop finalitzat aquest període i restablerta la normalitat, les famílies rebreu un SMS, per informar-vos d’on heu de portar els tiquets.
- En cas que la targeta no s’hagi pogut entregar caldrà contactar amb l’Ajuntament i us informaran de com procedir.
- Si teniu algun problema amb el funcionament o alguna incidència amb la targeta VISA us heu de posar en contacte mitjançant el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090.
- Us podeu baixar el document amb aquesta informació: pdfInstruccions families targetesmoneder

 

Agenda

GENER
 

Deixalleria comarcal

Horari:
MESURES COVID-19: 
De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h
 
Dimarts de 8:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 19:00 h
Dimecres, dijous i divendres de 9.00 a 13:00 i de 15.00 a 19.00 h
Dissabte de 8:00 h a 15:00 h
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya