Col·labora amb el Fons Cooperatiu per a l'Emergència social i sanitària

instagramESS Goteo2

Davant de la crisi produïda arran de la pandèmia de la Covid-19, diverses organitzacions de l’Economia Social i Solidària catalana ens hem organitzat per impulsar un Fons Cooperatiu per a l’Emergència social i sanitària. Han sorgit moltes iniciatives cooperatives, associatives i comunitàries que, des de la solidaritat, han aportat solucions directes a les necessitats més urgents de la ciutadania. El Fons Cooperatiu de l’ESS  donarà suport econòmic a 26 iniciatives que estan cosint mascaretes i bates, fabricant viseres 3D, produint i distribuint productes agroecològics, tenint cura de les persones o desenvolupant tecnologies lliures per facilitar el teletreball, entre d’altres. 

Com pots col·laborar-hi?

 

Pots fer la teva aportació al fons mitjançant aquest enllaç al web de Goteo (http://goteo.cc/goteoccfonscooperatiu) i fer d’altaveu de la campanya al teu entorn amb el material disponible al kit de campanya: http://economiaperlavida-xes.pangea.org/kit/ a les xarxes socials amb el hashtag #FonsCooperatiuESS o via el boca-orella. També pots consultar el llistat complet dels projectes seleccionats mitjançant criteris com ara la incidència en sectors clau (habitatge, tèxtil, alimentació, tecnologia i cures), el seu impacte social i ambiental, la implicació comunitària i el treball en xarxa o la seva presència a diferents punts del territori.

Agenda

ABRIL

20 d'abril - 19 h: "Aprendre a parlar en temps de COVID" per la logopeda Marta Pascual. Xerrada online gratuïta enllaç  de connexió: 

https://meet.jit.si/CICLEDEXERRADES - Organitza CDIAP de la Cerdanya.

 

 

Deixalleria comarcal

Horari:
Dinarts de 8:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
De dimecres a divendres de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
Dissabte de 8:00 a 15:00 h
DIUMENGE i DILLUNS TANCAT
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya