Carla Sánchez Darnaculleta, guanyadora del concurs literari "Explica una història on hi càpiga tothom"

EL CONCURS” EXPLICA UNA HISTÒRIA ON I CÀPIGA TOTHOM” JA TÉ GUANYADORA

El Consell Comarcal de la Cerdanya, a través de les àrees de Serveis Socials i Atenció a les Persones, Cultura i Joventut, va convocar el concurs literari “Explica una història on hi càpiga tothom”, adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys.

El concurs ha comptat amb la participació de 15 joves, que han presentat històries inventades o bé contes tradicionals reconvertits, tot incloent-hi la perspectiva de gènere.

El jurat responsable de valorar les obres ha tingut en compte la originalitat, la creativitat, la perspectiva de gènere i els valors representats, així com la qualitat ortogràfica i gramatical dels textos per escollir-ne el guanyador, que porta per títol La Lorely, i l’autora és la Carla Sánchez Darnaculleta, de Puigcerdà.

La historia parla d’una princesa que vol ser cavallera, i que de cap manera es conforma en viure la vida que li han organitza els seus pares.

Tal i com s’indicava a les bases del concurs, la persona guanyadora rebrà un val per participar en una activitat d’aventura per a 2 persones, a triar d’entre totes les activitats programades a l’agenda de l’empresa de guies de muntanya Babaresa. Esperem que en gaudeixis, Carla!

Des del Consell Comarcal volem agrair la participació de totes i tots els joves que han presentat les seves històries. Ens ha agradat molt poder-vos llegir!

També agraïm la col·laboració, com a membres del jurat, a la biblioteca Comtat de Cerdanya i al Centre de Recursos pedagògics de la Cerdanya; la col·laboració a l’Institut Pere Borrell per engrescar als alumnes de 1r d’ESO a participar en el concurs, i a tots els altres centres educatius que n’han fet ressò. Finalment, a l’empresa de guies Babaresa pel premi al relat guanyador.

Bona diada de Sant Jordi i Santa Jordina a tothom. 

Podeu llegir el relat guanyador pdfLA LORELY

Agenda

GENER
 

Deixalleria comarcal

Horari:
MESURES COVID-19: 
De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h
 
Dimarts de 8:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 19:00 h
Dimecres, dijous i divendres de 9.00 a 13:00 i de 15.00 a 19.00 h
Dissabte de 8:00 h a 15:00 h
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya