15-O. Dia de la Dona del Món Rural

Urgell Ramos 2

Avui, dijous 15 d'octubre, el Consell Comarcal de la Cerdanya vol celebrar el Dia de la Dona del Món Rural amb la presentació d'un important projecte que es posarà en marxa aquesta tardor: BANC DE MEMÒRIA. El podeu conèixer al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=4C5g-0mGBOI

És un projecte transversal que suposarà la posada en valor de les nostres dones i de la seva vida viscuda gràcies a la creació d'un banc de memòria. El projecte compta amb el suport econòmic de l'Institut Català de les Dones, de l'Àrea d'Igualtat de la Diputació de LLeida, de la Fundació Pública Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i de la Diputació de Girona.

El projecte es fonamenta en entrevistar, registrar i difondre el testimoni de dones de la nostra comarca. És un projecte transversal perquè donem rellevància a l'experiència de vida de les dones; recuperem un patrimoni immaterial que està desapareixent preservant-lo per a generacions futures a l'Arxiu Històric Comarcal de Cerdanya; volem que la seva experiència esdevingui exemple per a les nenes i joves cerdanes; que la seva veu sigui la que expliqui, als locals i visitants, l'essència de viure a Cerdanya.

Per tirar endavant aquest projecte comptem amb el suport de l'Arxiu Històric Comarcal i demanem la complicitat dels diferents ajuntaments de la comarca, millors coneixedors de quina dona els pot representar. Incialment, el pressupost del projecte que assumeix el Consell Comatcal permet entrevistar disset dones, una de cada municipi. L'objectiu és donar veu a les nostres dones en una ruta de la memòria.

 icdones   logo diputacio de lleida 

  iei   diputacio de girona

 

 

 

Agenda

ABRIL

20 d'abril - 19 h: "Aprendre a parlar en temps de COVID" per la logopeda Marta Pascual. Xerrada online gratuïta enllaç  de connexió: 

https://meet.jit.si/CICLEDEXERRADES - Organitza CDIAP de la Cerdanya.

 

 

Deixalleria comarcal

Horari:
Dinarts de 8:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
De dimecres a divendres de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
Dissabte de 8:00 a 15:00 h
DIUMENGE i DILLUNS TANCAT
 
Pol. Ind. de l' Estació
Tel. 972880182

Contactar

Podràs trobar-nos de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h.

Te. 972.884.884

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Plaça del Rec, 5
17520  Puigcerdà
Girona - Catalunya