Turisme

La nostra missió és dinamitzar turísticament el conjunt dels 17 municipis que formen la comarca de la Cerdanya. Per tant, treballem pel posicionament, la promoció i la descoberta del nostre territori com a destinació turística de muntanya per afavorir més riquesa econòmica, cultural i humana, més activitat pels nostres negocis turístics i millor prestació de serveis.

Amb totes les actuacions intentem millorar l'experiència turística dels/les nostres visitants i realitzem moltes accions de màrqueting tendents a crear una imatge de marca positiva de la Cerdanya i que cobreixi les expectatives dels/les clients potencials.

L'Àrea tècnica de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya és la responsable de les següents tasques:

 1. Gestió de l'Oficina Comarcal de Turisme. Oberta tot l'any és el punt d'informació més important de tota la comarca i un dels que atén més demandes d'informació del Pirineu.
 2. La dinamització turística global de la comarca amb el Patronat Comarcal de Turisme i els 17 municipis.
 3. Inventari dels recursos turístics dels 17 municipis de la comarca .
 4. Facilitem la col·laboració entre municipis i associacions per a la millora de les seves estratègies de promoció.
 5. Senyalització turística de tots els nuclis i agregats dels diferents municipis de la comarca.
 6. Informació, assessorament i difusió en Fires, així com la planificació, la coordinació, l'edició i la distribució de material turístic.
 7. La comunicació permanent amb el sector turístic privat.
 8. L'atenció personalitzada als nostres 17 municipis per facilitar als diferents ajuntaments i els/les seus/es habitants l'assessorament tècnic necessari en matèria turística.
 9. L'atenció personalitzada a responsables d'empreses turístiques i altres agents econòmics i socials per a qualsevol aspecte vinculat amb la nostra tasca.
 10. La coordinació de programes d'incentius i subvencions que puguin beneficiar l'impuls turístic de la comarca dins l'àmbit del territori, de l'empresa o de l'entitat ubicada en un municipi, amb les diferents administracions públiques.
 11. Cooperació amb la resta de Consells Comarcals de les províncies de Girona i Lleida. La coordinació dels projectes entre comarques d'ambdues dins de l'Agència Catalana del Turisme de la Direcció General de Turisme.
 12. La participació activa en les comissions tècniques de la marca Pirineu i en aquelles accions de promoció que es determinin.
 13. Membres fundacionals del Consell Regulador del Camí dels Bons homes.
 14. Membres del Centre BTT Volta Cadí-Moixeró.
 15. Membre de la Junta Rectora del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Logo turisme

 

Contacte:

Oficina de turisme / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Tel. 972 140 665

Maria Faura / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Tel. 972 140 665

Montserrat López i Carrera / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Tel. 972 140 665 

Carles de Moxó i Serret / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Tel. 972 140 665

Maria Jiménez / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 972 140 665