Els Consells Esportius reprenen les activitats

Després de mesos d’aturada esportiva, finalment, els consells esportius podran reprendre l’activitat esportiva arran de l’aprovació de les noves mesures preses pel PROCICAT en matèria de salut pública. Ara, tal com reivindicàvem els consells, el Govern permetrà que els infants i joves amb llicència dels consells esportius, més de 200.000 arreu de Catalunya, puguin tornar a accedir a l’activitat esportiva. Finalment, el PROCICAT equipara l’esport federat i els consells esportius, així aquests podran realitzar entrenaments amb més de 6 persones.Tot i celebrar les mesures, els consells esportius demanen que d’ara endavant s’equiparin sempre els dos models esportius que hi ha al país.

Per a més informació: pdfNP-Represa--Esportiva-Consells-Esportius.pdf

Accions per l'estalvi energètic i contra la pobresa energètica

baixa

L’Àrea de Serveis Socials i Atenció a les Persones del Consell Comarcal de la Cerdanya ha rebut una subvenció del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica del Servei d'Habitatge de la Diputació de Girona per la compra de material per tal de contribuir a la lluita contra la pobresa energètica. Aquesta subvenció té la finalitat de millorar l’eficiència energètica de les llars i reduir la despesa en concepte de subministraments en llars en situació de vulnerabilitat i exclusió social.. Aquesta subvenció ofereix eines i recursos a les administracions locals per impulsar accions directes que sensibilitzin la població sobre la despesa energètica i actuar en casos de pobresa energètica a les llars més vulnerables, afavorint el consum sostenible, la disminució de les emissions de CO₂ i la reducció de despesa per part de les famílies. Una situació que s'ha agreujat arran de la pandèmia de la COVID-19

diputacio de girona 

Activat el Servei de Bus Blanc

Aquest pròxim cap de setmana, 13 i 14 de febrer, torna a funcionar el Servei de Bus Blanc, gràcies a les noves mesures dictades pel PROCICAT que han permès passar del confinament municipal al comarcal.

Treball anuncia una línia de 662.500 € per fomentar l’ocupació al Ripollès i la Cerdanya

CCCerdanya 2

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, destinarà 662.500 euros a polítiques actives d’ocupació a les comarques de la Cerdanya i el Ripollès per l’especial afectació econòmica que van patir amb el tancament perimetral de 15 dies a finals de desembre i principis de gener, com a mesura per contenir els contagis de la Covid-19. Concretament, el Consell Comarcal de la Cerdanya rebrà 280.500 euros i el Consell Comarcal del Ripollès 382.000 euros.